Rólunk

A 90.6 Rádió 1 Pécs egyetlen helyi rádiója!

A rádiózás interaktív, kreatív és napsütéses oldalára érkeztünk, amit mindannyian vártunk már. Nagyon szép időszak áll előttünk, tele sok-sok izgalmas újdonsággal.

90.6 Rádió 1 - Hasznos információk:

Ha szeretné még jobban megismerni Pécs pezsgő kulturális életét, szeretné előre tudni, hogy otthonában vagy üzletében mikor számíthat víz-, vagy áram korlátozásra, akkor a 90.6 Rádió 1 Önnek szól.

90.6 Rádió 1 - Fontos információk:

Ha első kézből szeretne értesülni az önkormányzat Önt is érintő határozatairól, a pályázati lehetőségekről, a helyi adók alakulásáról, akkor a 90.6 Rádió 1 önnek szól.

90.6 Rádió 1 - Praktikus információk:

Ha szeretné tudni, hová mehet el egy este vagy a hétvégén párjával, családjával, akkor a 90.6 Rádió 1 önnek szól.

Igen! A 90.6 Rádió1 mostantól Pécsről szól.

A pécsi gazdasági élet eseményit, a tudományos eredményeket, és az országos események Pécsre gyakorolt hatását is bemutatjuk. A zenei kínálatunk a már jól bevált, kizárólag a Rádió 1-hez köthető zenei esszenciákból, az aktuális, igazi mai slágerekből, az elmúlt néhány év mindenki által ismert és kedvelt dalaiból és ami szívünknek legkedvesebb, a helyi, pécsi zenekarok felvételeiből áll.

Munkatársaink azon fáradoznak, hogy a 90.6 Rádió 1 a pécsiek még inkább kedvelt rádiója, és a városban élők életének része legyen és maximális szakértelemmel szolgálja ki az Ön információs igényeit.

A 90.6 Rádió1 Önnek szól...a 90.6 Rádió 1 Pécsről szól.