2015. 12. 02.
Politika
Olasz Robi

Új, pozitív, jókedvű Himnuszt írna a Prezi apukája

Mert szerinte a régi, vagyis a ma is hivatalos himnusz túl negatív. Csak a rosszról szól és arról, miért vagyunk ennyire szerencsétlenek - mondja.

Mert szerinte a régi, vagyis a ma is hivatalos himnusz túl negatív. Csak a rosszról szól és arról, miért vagyunk ennyire szerencsétlenek – mondja.

“Az optimizmus nem elegendő, viszont szükséges feltétel ahhoz, hogy valami beinduljon, és egy ország esetében sincs ez másképp. (…) Az első dolog, amit meg kellene tennünk, hogy írunk egy optimistább himnuszt, amiben nem arról van szó, hogy milyen rossz nekünk minden. Minden népnek megvannak a maga kihívásai, csak ne ez legyen már az identitásunk, hogy nekünk minden mennyire borzasztó, mert addig, amíg ebben élünk, önbeteljesítő jóslatként állandóan ez lebeg felettünk. Nagyon fontos az, hogy merjünk hinni abban, hogy vannak pozitív, érdekes, jó dolgok, és ezek meg is tudjanak történni – mondta Árvai Péter, a Prezi társalapító-vezérigazgatója az Indexnek adott interjújában. Ez a mondata rettenetesen kiverte a biztosítékot a jobboldalon.

Árvai Péter

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Új, pozitív, jókedvű Himnuszt írna a Prezi apukája


Forrás: okpecs.hu
Vissza

Kapcsolódó hírek

Lenullázták a Tiffán Borásza…

2015. 12. 20. Politika

Karácsonyi ajándék: százezre…

2015. 12. 20. Politika

Így még biztosan nem látta H…

2015. 12. 18. Politika