2015. 12. 11.
Politika
Olasz Robi

Hatalmas változás (lesz) a pécsi politikában!

Minden kétséget kizáróan lesz, és szükség is van rá, mivel "az évszázad végére ellehetetlenül az élet a bolygón". Ekkor Pécsett is!!!!!!!

Sajtótájékoztatón jelentette be pénteken a Nagy Hírt az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) elnöke, hogy lemondott képviselőjük helyére Vicze Csilla fog beülni. Ha ez nem lenne elég, akkor azt is bemondta Kővári János, hogy radikális zöld fordulatra van szükség – világszinten.

Hosszú sajtóközleményt is írtak mindennek örömére, akit érdekel, az ide kattintva elolvashatja az egészet. Mi most a lényeget szedtük ki ebből.

1. Napjainkban záródik a világ 195 országának részvételével a párizsi klímacsúcs!

2. Az évszázad végére ellehetetlenül az élet a bolygón!!

3. Mindez háborút, tömeges népvándorlást idézhet elő!!!

4. Az Összefogás Pécsért Egyesület képviselői ma radikális zöld fordulatot hirdetnek meg Pécsett is, mert a klimatikus hatások már itt is érezhetők!!!!

5. Lezúduló villámárvizek s hosszú aszályos időszakok váltják sokszor egymást, a légszennyezettség gyakran meghaladja az egészségügyi határértéket. Egyes fafajok pusztulásnak indultak!!!!!

6. Ezen sebeken próbál enyhíteni az ÖPE!!!!!!

7. Vicze Csilla intézkedési tervet készít(ett)!!!!!!!

8. Mind a zöldfelületek védelme, a csapadékvíz begyűjtése, mind a közösségi közlekedés fejlesztése, mind az alternatív megújuló energiahasználat terén konkrét intézkedési tervvel állnak elő már januárban!!!!!!!!

9. Úgy érzi (mármint Vicze Csilla), hogy ebben nehéz világháborús (!) helyzetben, bevándoroltatás korában (!), a  klímaválságban (!) tenni kell a közösségért, a környezetért!!!!!!!!!

Hatalmas változás (lesz) a pécsi politikában!


Forrás: okpecs.hu
Vissza

Kapcsolódó hírek

Lenullázták a Tiffán Borásza…

2015. 12. 20. Politika

Karácsonyi ajándék: százezre…

2015. 12. 20. Politika

Így még biztosan nem látta H…

2015. 12. 18. Politika