Hirdetési lehetőségek

Reklámspot:

A reklámblokkban sugárzott hanganyag, mellyel a hirdető termékét, szolgátatását vagy image-ét népszerűsíti, a reklámspot minimum 10 másodperc, maximum 60 másodperc hosszúságú lehet és 10-zel osztható egész számra kell végződnie. Amennyiben a reklámspot hossza a visszaigazolt megrendelésben feltüntetettől eltér, a Rádió 1 jogosult a sugárzás visszautasítására, és mentesül a reklámspot sugárzása alól.

 

Reklámhír/Közületi apró:

Helyi szolgaltatóknak, családi- és magánvállalkozóknak, felolvasott hanganyag, terjedelme max. 200 gépelt karakter (írásjelekkel, szóközökkel), vagy 30 szó, de max. 15 mp.

 

Műsorelemekhez kapcsolódó támogatás:

A Rádió 1 saját gyártású, tájékoztató jellegű programeleméhez (pl.: időjárás-jelentéshez, közlekedési információkhoz és a Jó Reggelt Pécshez) kapcsolódó támogatás tartalmazza a médiatörvény vagy az azt felváltó, kiegészítő más jogszabály(ok) vonatkozó rendelkezéseinek figyelembevételével a Megrendelő említését a műsorelem elhangzását megelőzően. Tartalma a támogató cég és egy ahhoz kapcsolódó inforámció. (pl.: szlogen, elérhetőség, forgalmazott termék)

 

Rádió 1, vagy Rádió 1 Network. saját játék –  támogatási lehetőséggel:

A Rádió 1 kizárólag a saját maga által szervezett ún. saját játék valósítható meg. Ez a játék lehet a Rádió 1 saját programstruktúrájában rendszeresen visszatérő játék, vagy egyedileg kitalált játék, amely kérdéseit és játékszabályait a Rádió 1 határozza meg, melyek nem térhetnek el a program előre meghatározott arculatától. A játékhoz kapcsolódhat támogató ajándékkal, amely az általa felkínált tárgy vagy szolgáltatás lehet. A Rádió 1 határozza meg, hogy adott esetben mely játékokhoz kapcsolódhat támogató, valamint az ajándékra vonatkozóan is fenntartja magának a jogot arra, hogy az ajándék jellegét meghatározza.

 

Promóciós spot:

A Rádió 1 programját, műsorait, saját játékait, eseményeit stb. népszerűsítő reklámspot, amelynek kreatívját Rádió 1 a saját koncepciója szerint készít el, és amelyet kizárólag a Rádió 1 jogosult gyártani.  A promóciós spotok minden esetben reklámblokk elsőséget élveznek.

 

Menüajánló:

Hétköznap naponta kétszer elhangzó (kb. 10.40 óra és 11.40 óra) műsorelem, amelyben az éttermek adott napra szóló menüjét emeljük ki.

 

PR Interjú:

Maximum 90 mp-es interjú, amelyben az önmagát bemutatni kívánó cég lehetőséget kap, hogy ismertesse a hallgatókkal a céggel és annak tevékenységével kapcsolatos fontos tudnivalókat, információkat.

 

Kitelepülés/bejelentkezés külső helyszínről:

Külső helyszínekről, eseményekről jelentkeznek be a Rádió 1 munkatársai, amely segítségével a hallgatók folyamatos helyzetjelentést kapnak a helyszíni történésekről. A kitelepülésnek két formája létezik:
a) Kitelepülés hangosítással, kívánságműsorral, ajándékokkal
b) Telefonos bejelentkezés a külső helyszínről

 

Programajánló:

Rendezvények, vagy nyilvános események beharangozása, terjedelme max. 200 gépelt karakter (írasjelekkel, szóközökkel), vagy 30 szó, de max. 15 mp.